Ja, og HØRTE ganske enkelt rødt også, så klart! Hva ellers, hvis jeg var på “Simply Red”-konsert! :)

Gubben tok nemlig med seg gamla på konsert i Ljubljana i går og det var en stor opplevelse!

Stemningen var stoooor i konserthallen i Ljubljana i går, der flere tusen hadde møtt opp til et par timer med god musikk og fengende rytmer!

Mick Hucknall nærmer seg femti men holder stilen og gir av hele seg selv på scenen!  Mon tro om han farger håret….? Han er i alle fall fortsatt “simply red” i toppen også! :)

Mer enn 50 millioner plater har denne karen og gutta i bandet solgt i løpet av de 25 siste åra! Bare å ta av hatten for det!! :)

“I`ve kind of decided that the 25 years is going to be enough, so I intend that 2009 will be the last Simply Red tour” har Mich Huchnall sagt.  Det gjenstår å se da, men jeg er glad jeg fikk med meg denne konserten i alle fall!

Lenge siden jeg har gitt lyd fra meg her på bloggen forresten! Det skyldes en kombinasjon av stor aktivitet både på hjemmebane, bortebane og en generell blogg-trøtthet.  Det har vært intenst på skolefronten, masse opptredener, treninger, avslutninger, kamper, sykdom og bursdager. Jeg har dessuten lagt mye av sjela mi i å være moralsk og psykisk støtte for min venninne og ikke minst hennes mann etter at de fikk vite at hun for tredje gang på åtte måneder måtte fjerne en svulst på hjernen. Operasjonen var i går og i skrivende stund venter jeg spent på livstegn fra Maribor/Ljubljana (hvor hun ble operert)……….

Denne lille krabaten var innom hagen vår og fant seg litt pop-corn-rester etter storjentas 14årsdag!

I dag er det Slovenias nasjonaldag, -det er 18 år siden landet løsrev seg fra Jugoslavia og ble et selvstendig land. Og dermed også 18 år siden gubben og jeg pakket bilen full og nærmest “rømte” over grensa for å komme oss oppover til Norge for å gifte oss et par små uker senere….. Da vi kom til våre venner i Bonn, så vi på dagsrevyen at grensene vi nettopp hadde passert var stengte av store, stygge tanks…!  Mange minner dukker opp…!

Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiiin dag, folkens! :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende