Det er hyggelig å se at man er savnet! Det er rørende å lese at noen liker det man har skrevet og ønsker å lese mer av det!  Det er godt å vite at man ikke er glemt, -noe jeg har forstått at jeg ikke er, ut fra kommentarer jeg har fått på et gammelt innlegg og i mailer jeg har mottatt fra gode, gamle bloggvenner.

Men blogging har vært det absolutt siste jeg har tenkt på i det siste. Blogglysten har vært helt på bånn og jeg har ikke engang hatt ork til å gå inn hos andre og lese, -og slett ikke til å skrive noe selv. Jeg har følt og føler fremdeles at jeg har gitt det jeg hadde å gi, jeg har skrevet det jeg hadde å skrive, men samtidig savner jeg det gode, gamle bloggsamfunnet……

Så for de som har lyst å se et lite resyme` fra årets sommer her sør, slenger jeg inn noen bilder her nå!

Først litt romantikk, -her ble gubben og jeg knipset av yngstedattera, på en litt sen rusletur ned mot sentrum av Izola.

På tidligsommeren kom det en trivelig trønderfamilie til gata vår, og vi tilbragte litt tid sammen med dem både på dag og kveldstid. Spesielt littjpia mi ble god venn med trønderpia Anna disse dagene.

Bla. annet tok vi dem med til salt-utvinnings-anlegget i Sečovlje,

…..hvor batteriet i kameraet mitt takket for seg før jeg fikk tatt så mye som et eneste bilde. Derfor et par bilder fra Google med vedlagt link her….:  http://dragonja.mbss.org/Secovlje/index.html#top

Senere dro vi selv på ferie, og da til øya Pag i Kroatia, hvor vi hadde noen deilige dager!  Det kan kanskje se ut som om vi har landet på månen:,

….men selv om dette er en “naken øy”, har den mye fint å by på!

Flotte strender, krystallklar, varm og ren sjø, god mat (spesielt saueosten!), trivelige folk og fin utsikt!

(Mine tre, kjære avleggere, -den minste ligger begravd i midten her, iført dykkemaske….)

Sammen med kollegaer fra jobben og deres familie, dro vi en dag ut på en båttur inkl. bading og god sjømat ut langs den slovenske kysten (som til informasjon er bare drøye 4 mil lang).

Nei, dette er ikke Kardemommeby, -det er Piran, sett fra sjøsiden! :)

Fortsatt Piran!

Ungene er glade i sjøen og føler seg trygge og glade også på dypt vann, heldigvis! Vi ankret opp to ganger i løpet av turen, så vi fikk kjølt oss ned i den 27C varme sjøen………

Så kom sommerens høydepunkt, -mamma og pappa kom på besøk fra Trøndelag!  Røykalaks, brunost, norsk melkesjokolade, vaniljesaus fylte det Mairmogske hjem, i følge med varme klemmer, glade smil og mye latter!  Det ble tid til mye bading og soling, lange kveldsturer med hunden vår, (Goldy) bursdagsfeiringer, turer til de nærmeste byene og til :

hovedstaden, Ljubljana,(her på borgen midt i sentrum)


det var drueplukking…………

på tomta vår….

hele folket i aksjon……

….ink. druepressing, så klart….

mandelhøsting………..

fikenspising………..(Her plukker mamma inn de mørkeblå fikenene, men vi har også grønn fiken, så her er det bare å velge og vrake…)

Og det var et kort resyme av Mairmogs varme, fine sommer!

Jeg kunne vel nevne at storgutten min fikk dobbeltsidig og veldig smertefull og tøff lungebetennelse på tampen av ferien, og fortsatt ikke har kommet seg til skolen…. Men det sløyfer vi, for når alt kommer til alt er det de gode stundene vi husker og som betyr noe!

Vi ser fram til en fortsatt fin og mild høst og så langt må jeg si det ser lyst og lovende ut! (At det ser “mørkt ut” skal det vel dessuten bli forbudt å si, av rasediskriminerende grunner, har jeg hørt, så da så………!)

Ha en fin høst du også!

(Dette bildet var så artig at jeg bare MÅ dele det med dere! Pappa og mamma syntes disse steinene var så fine og glatte at de plukket med seg mer enn 60 steiner som de tenkte å bruke som bordkort med navn på til neste sommer, når de har gullbryllupsdag!)


Tips oss hvis dette innlegget er upassende