Det er ikke så ofte jeg har innsett at jeg er for gammel til noe, -hittil, men i går slo det meg at jeg faktisk er for gammel…. Ikke til å skli i vannsklier, leke i sandkassen, klatre i trær eller hyle og vræle i berg og dalbane.  Neida. Ikke til å SLURPE spaghettien i meg, eller drikke brus med sugerør heller.  Og i alle fall ikke til å prøve å holde en viss ungdommelig stil i klesveien….

Men i går var jeg på sykehuset en tur, -til røntgen, og da ble jeg, som de fleste andre kvinner, spurt om jeg er gravid.  “Nei”, smilte jeg  “jeg er ferdig med DEN delen av mitt liv…”  Det var først da jeg kom ut i bilen at jeg tenkte over det jeg hadde sagt, -”ferdig med den delen av mitt liv…” 

AE baby

Faktisk er dette noe jeg ALDRI kommer til å oppleve igjen….!  Jeg har født tre sterke, sunne, fine barn, -eldstemann blir myndig om tre måneder og jeg FØLER meg virkelig ferdig som rugekasse. Men samtidig må jeg innrømme at jeg syns det er litt vemodig.  Det var noe stort å være gravid, og da mener jeg ikke bare fysist stort, men også psykisk stort!  Stort å se babyene på ultralyd, høre de første hjerteslagene, kjenne de første bevegelsene, høre det første vrælet og kjenne den varme lille bylten mot brystet mitt…! Stort å bli MAMMA!

ATL baby

Jeg kommer aldri til å være gravid igjen.  Men jeg kommer jo alltid til å være MAMMA! :)   Og før eller senere (helst senere) kommer jeg forhåpentlig vis til å bli bestemor! ;)   MIN bestemor var 46 år gammel da hun ble mamma for siste gang, men den rekorden har jeg ikke tenk å slå!  Jeg ER virkelig ferdig med den delen av mitt liv. (Selv om jeg selvsagt vet at fortsatt er en del på min alder som blir gravide og gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende er  høyere enn den var for 20-30-40 år siden.)

BabySandra118

Og inntil videre får jeg vel bare være glad til for at jeg faktisk BLIR spurt om jeg er gravid!  Jeg SER kanskje ikke for gammel ut til å være gravid, da, i det minste!  :D   Det blir nok verre den dagen de slutter å spørre….. ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende