Vi har lagt nok en aktiv helg bak oss!! På fredag var storjenta i aksjon med en av dansegruppene hun er med i og opptrådte på “Miss Italia nell mondo”. Det er nemlig en stor minoritet av italienere her i Slovenia, og på fredag utnevnte de sin egen “Miss Italia i verden”, som går videre til finalen senere i sommer.  En av min sønns klassevenninner var også blant disse jentene…..! ;)

Her er hip-hoperne i aksjon…!

På lørdag satte vi oss i bilen og kjørte 2,5 time innover i landet, hvor det var Sloveniamesterskap i hip-hop. Dette bildet er fra åpnings-seremonien!  Mer enn 500 dansere var i aksjon denne dagen, -her var det hip-hop smågrupper som sto for tur!

Og jentene våre endte opp på FJERDE plass!! Jippi!  I vinter har de vært igjennom et par kvalifiseringsturneringer, hvor det var ca 20 grupper som IKKE kvalifiserte seg til Slovenia-Mesterskapet. På SM gikk de greit igjennom kvart- og semifinalen og da de kom i finalen var jeg så spent at jeg nesten begynte å grine! :)

Fjerde plass av rundt 40 grupper er suuuuuuuuuupert!  :)   Og nå er det Europamesterskapet som står for tur, -og kanskje VM i Polen….!!

Holdt nesten på å glemme disse, -gemalen kom heim fra kjøkkenhagen med en pose aprikos i ettermiddag! Så da er det vel på`n igjen med syltetøykoking i kveld…! ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende